Охорона та безпека відкриття сучасного автосалону «Volkswagen»
17-05-2013

Охорону та безпеку відкриття сучасного автосалону «Volkswagen» в Житомирі забезпечувала компанія «BSI-Group».

Житомирський мер Володимир Дебой привітав присутніх із появою в нашому місті такого чудового автосалону, де можна не лише придбати автомобіль, а й отримати якісні послуги з сервісного обслуговування.

На урочистому відкритті автосалону відвідувачі мали можливість насолодитися шоу-програмою, виступом поп-гурту «НеАнгели», рок-гурту «Art area», виступом світлодіодних барабанщиків з Києва «RHYTHMMEN Drum Show». Всіх також чекали барбекю з баварськими ковбасками і баварським пивом, святковий салют і подарунки.

Відкриття дилерського автоцентру стало справжнім святом для кожного.

У розпорядженні покупців - 1100 квадратних метрів шоу-руму, в якому розміщено весь модельний ряд автомобілів Volkswagen, зручні клієнтські зони, кафе і місце отримання нового автомобіля клієнтом «Щасливий момент». Варто відзначити, що простора територія автоцентру дозволяє проводити повний комплекс робіт з обслуговування автомобілів. Станція техобслуговування, загальною площею 1050 квадратних метрів, обладнання якої відповідає всім вимогам, чинним в компанії Volkswagen, дозволяє оперативно і на високому рівні проводити всі види ремонту автомобілів.

Висококваліфікований персонал дилерського центру «Інтер Авто Житомир» зустріне кожного клієнта з радістю і надасть вичерпну інформацію, допоможе з якими - або питаннями, пов'язані з купівлею і обслуговуванням автомобіля.

Автосалон Volkswagen «Iнтер Авто Житомир», це третій подібний за своїми масштабами автосалон в Україні. Навіть у Києві поки що такого немає!

В процесі роботи співробітники компанії «BSI-Group» забезпечували особисту охорону артистів, супровід їх на головну сцену. Окремо булу організована охорона прилеглої території і різних зон автосалону, сервісу де забезпечувалося збереження обладнання, виставлених автомобілів, товарів, забезпечувалася охорона автостоянки для гостей. Для припинення порушень громадського порядку, охорона також велася на концерті серед відвідувачів, окремо охраналась VIP-зона для запрошених гостей.

Організатори гідно оцінили роботу охорони, свято вийшло ...