Шукаєте перевірених рішень для забезпечення безпеки для дому та бізнесу?
31-01-2020

Ви хочете, щоб Ви і Ваші близькі були в безпеці. Ви робите все можливе, щоб захистити свою сім'ю і те, що Вам належить, незалежно від того, чим ви займаєтеся і де ви перебуваєте.
Ви знаєте, що безпека дозволяє бути впевненим в тому, що можна спокійно радіти кожному новому дню. Тому, як і мільйони людей по всьому світу, Ви шукаєте перевірених рішень для забезпечення безпеки для дому та бізнесу.


Ці завдання можуть вирішити пристрої SATEL. Вони поєднують в собі високу якість, багатий функціонал і забезпечують комфортне щоденне управління системою завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу.

Перевірте, як рішення SATEL можуть допомогти Вам захистити те, що для Вас найбільш цінне.

Серія приладів SATEL-INTEGRA

ІNTEGRA – це пристрої, що відрізняються найбільш розширеною функціональністю серед обладнання, що випускається компанією SATEL. Серія складається з семи приладів, створених на базі однакової апаратно-програмної архітектури. Гнучкість цих приладів дозволяє застосовувати їх не тільки в системах охоронно тривожної, а й для реалізації функції контролю доступу або управління системами автоматики будинків і будівль.

Перейти на сторінку: Прилади серії INTEGRA

 

Бездротові рішення SATEL-MICRA

Ідеальне рішення бездротової системи безпеки, яке дозволить відчути зручність використання бездротових технологій при невеликих капітальних вкладеннях. Гнучкість рішення досягнута за рахунок можливості застосування в системі MICRA як дротових, так і бездротових сповіщувачів. Це дозволяє легко і швидко створити основну систему охоронної сигналізації без зайвої прокладки кабелів, а в разі необхідності розширення системи нестандартними рішеннями можна завжди поповнити її додатковими дротовими пристроями.

Перейти на сторінку: Беcпроводние прилади серії MICRA