Як захистити будинок від пограбування в Новорічні свята?
23-12-2021

У питаннях безпеки та охорони критично важливе значення має своєчасність вжитих заходів. Можна багато речей зробити в останній момент, потім, але це не відноситься до забезпечення захисту власності, в тому числі квартири або котеджу за містом. Важливо подбати про те, щоб цінності або нерухомість не зникла в пожежі або була розграбована злодіями.

Кожен 5-й злочин в Україні - квартирна крадіжка. У сезон відпусток і свят квартири грабують частіше. Злодії працюють, поки ви подорожуєте, ходите в гості або відвідуєте родичів. Вони знають, що господарів, швидше за все, немає і не буде до 10-х чисел січня.

 

Грабують квартири і будинки, в які легко потрапити. 60% крадіжок припадає на перший, другий і останні поверхи багатоквартирних будинків або котеджів з неохоронюваної територією. Іноді домушники працюють за наводкою.
Не публікуєте в соціальних мережах інформацію про покупки, автомобілі, прикраси, фотографії з відпустки або відрядження можуть стати сигналом до дії.

ЯК ЗАХИСТИТИСЯ ВІД КРАДІЖКИ??
Закривайте вікна, ставте ролети, решітки, приймайте елементарні заходи безпеки. Якщо купили нову плазму, комп'ютер або ще щось цінне - не залишайте коробки біля дверей або на сходовій клітці. 
Але надійніше буде поставити сучасну охоронну систему від «BSI-Group», наш клієнт має можливість встановити і підписати договір охорони як тимчасово - пакет послуг «На період відпустки / відрядження» або на постійній основі. При цьому клієнтові не потрібно купувати обладнання йому воно буде надано безкоштовно в користування.
Вартість пакету «Охорона на період відпустки / відрядження» 550 грн. за 30 діб.

(ВСЕ ОБЛАДНАННЯ НАДАЄТЬСЯ В КОРИСТУВАННЯ БЕЗКОШТОВНО)

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?
У будинку встановлюється комплект охоронної сигналізації: датчик руху, який реагує на теплове випромінювання і переміщення, в тому числі на температуру людини, і відправляє сигнал тривоги на центральну станцію моніторингу «BSI-Group». На двері встановлюється датчик, який реагує на відкривання. Додатково можна встановити і іньші сповіщувачі, удару, розбиття скла, задимлення і т.д. Системою можна керувати: з клавіатури, дистанційного пульта або віддалено за допомогою мобільного додатку на Вашому смартфоні.

СКІЛЬКИ КОШТУЄ ПОСТАВИТИ СИСТЕМУ ОХОРОНИ ВІД «BSI-GROUP»?
Встановлення системи охорони в квартиру — от 5700 грн. Абонентська плата — от 250 грн. в місяць. Стільки ви витрачаєте на 1-2 походу в продуктовий магазин. При цьому безкоштовний мобільний додаток дозволить Вам контролювати і керувати системою, і при бажанні побутовими електроприладами, освітленням, тому що обладнання має функції SmartHome.
Максимальний час прибуття патрульного екіпажу групи реагування в середньому це 5-7 хвилин. Зони патрулювання складаються таким чином, щоб шлях до об'єктів був максимально коротким. Крім того враховується, що патруль може бути зайнятий на виїзді, і повинна бути можливість направити на місце тривоги резервний екіпаж.

ЯК ДІЗНАТИСЯ, ЩО В КВАРТИРУ НАМАГАЮТЬСЯ ПРОНИКНУТИ?
Як тільки спрацьовує сигналізація в мобільний додаток надходить повідомлення, вам дзвонить оператор станції моніторингу «BSI-Group», і на адресу об'єкту охорони виїжджає патруль групи швидкого реагування.

ВІД ЧОГО, КРІМ ПОГРАБУВАННЯ, ЗАХИЩАЄ ОХОРОННА СИСТЕМА ВІД «BSI-GROUP»?
Є додаткові датчики диму, затоплення водою, і витоку газу або концентрації чадного газу СО, пристрої керування електроприладами. 

У новорічні свята кількість пожеж зростає майже в 2 рази. Людей в цей період в пожежах гине в 4 рази більше. Загоряння відбуваються через піротехніку, свічки, нагрівальні прилади і просто через необережність.

І навіть якщо ви будете вести себе спокійно і тихо або плануєте летіти в теплі краї, у сусідів можуть бути інші плани. Напевно комусь доводилося повертатися з відпочинку в затоплену квартиру.
Тепер, з сучасними технологіями, інтернетом, Ви залишаєте приміщення і все одно продовжуєте стежити за охороною свого об'єкта. Сучасне обладнання працює безперебійно і не заважає вам жити. Більш того, воно точно не зіпсує інтер'єр, а бездротові датчики дозволяють легко встановити системи сигналізації в приміщення з готовим ремонтом, дизайн обладнання дозволяє вписати його в будь-який дизайн приміщення.
Зручний мобільний додаток (доступно iOS і Android) дозволяє віддалено ставити під охорону і знімати з охорони, в будь-яку секунду отримувати історію подій на вашому об'єкті, Ви навіть дізнаєтеся, хто саме приходить і уходить.

Технології змінюють світ, і ми змінюємося разом з ними. У співпраці з провідними виробниками обладнання ми створюємо і впроваджуємо прогресивні рішення для безпеки і технології розумного будинку. Мобільний додаток дає можливість керувати всіма функціями охоронної системи зі смартфона. Розумні розетки, пристрої керування кліматом і інші інновації зроблять будинки наших клієнтів не тільки безпечними, але і розумними. Всі датчики безперебійно працюють на батарейках до п'яти років без заміни. Тільки контрольна панель, яка відправляє всі сигнали з вашого будинку на станцію моніторингу, підключається до 220 В. Установка комплекту займає від 15 хвилин до 1 години, з урахуванням інструктажу нашого Замовника.

Як для компанії оператора послуг пультової охорони, компанія «BSI-Group», може запропонувати Замовнику комплексні інноваційні рішення, що задовольняють сучасним і навіть майбутнім вимогам, що дозволить отримати надійну і ефективну систему.

Також читайте:

СТАТЬЯ: ЯК ВИБРАТИ «ПРАВИЛЬНЕ» ОХОРОННЕ ПІДПРИЄМСТВО
Сучасний ринок охоронних послуг пропонує різні варіанти рішень - від доступних кожному до тих що вимагають значних фінансових вкладень. На практиці традиційний арсенал захисних заходів - високі паркани, собаки, залізні двері, решітки, сейфи і так далі в кращому випадку надають стримуючий або відлякуючий ефект. Найбільш ефективним засобом захисту будинку є пультова охорона. Але набір послуг і їх якість не завжди гарантують 100-відсотковий захист вашого майна і житла.

СТАТЬЯ: АКЦІЯ «Охорона на період відпустки / відрядження»
На жаль, ми не в силах зменшити робочий тиждень, винищити всіх комарів і скасувати затримку рейсу. Зате ми можемо зробити так, щоб вас минули тривоги про безпеку Вашого будинку, офісу, квартири. Куди б Ви не вирушили, де б не відпочивали, - ми продовжуємо працювати і дбати про те, щоб будинок вдячно зустрів Вас таким, яким Ви його залишили.

 

Якщо вам не підійде наша система, ми викупимо її назад*.

* Про умови викупу можна дізнатись за телефоном 0-800-50-24-24

 

НАШИ КЛІЄНТИ!!!