АКЦІЯ з підключення та монтажу сигналізації ...
06-08-2019

Компанія «BSI-Group» підключає і монтує сигналізацію за вигідними умовами

Компанія «BSI-Group» поставила мету, зробити послугу охорони майна та нерухомості якісної і такою ж невід'ємною частиною життя, як мобільний зв'язок або доступ в інтернет.

Для передачі інформації ми маємо можливість використовувати різні канали передачі даних. Ми використовуємо три канали: захищені виділений радіоканал, інтернет, GSM / GPRS.

У зв'язку з цим ми пропонуємо акцію з підключення та монтажу сигналізації::

                                  • Підключення діючої системи охорони на централізовану станцію моніторингу «BSI-Group» - безкоштовно;
                                  • Можливість отримати сучасне обладнання в оренду на період охорони
                                  • Монтаж сучасної ОХОРОННОЇ системи сигналізації на вашому об'єкті (в офісі, магазині) незалежно від площі - У розстрочку НА 3-6 МІСЯЦІВ БЕЗ %;
                                  • Якщо Замовник надасть повний кошторис з меншою вартістю обладнання (сертифікованого), «BSI-Group» компенсує 120% з різниці у вартості за кошторисами.
                                  • Перехід під охорону «BSI-Group» від іншого оператора охорони, установка передавального обладнання на централізовану станцію моніторингу– безкоштовно.

 

Бездротові системи сигналізації.

Компанія «BSI-Group» пропонує бездротові системи сигналізації. Саме бездротова сигналізація дала можливість зробити охорону популярною завдяки: простий установці без проводів, можливості встановити системи сигналізації в приміщення з готовим ремонтом, дизайн обладнання дозволяє вписати його в різний дизайн приміщення.

На основі бездротових систем, різними виробниками побрали набори обладнання: центральний блок, комунікатор, датчики, брелоки і т.д. Такі комплекти продаються вже нами налаштовані і запрограмовані, покупцеві лише залишається включити його.

 

 

Якщо вам не підійде наша система, ми викупимо її назад*.


* Про умови викупу можна дізнатися за телефоном 0-800-50-24-24