Привітання з Новим роком!
24-12-2014

Ми раді привітати з Новим роком наших партнерів і постійних клієнтів! Ми дякуємо за те, що Ви обираєте нас, і сподіваємося, що в наступному році наша співпраця стане ще більш плідною. 

Бажаємо Вам мирного неба, процвітання і благополуччя в наступаючому році!

Колектив компанії «BSI-Group» 

 

 

 

Нагадуємо!!! Всі чекають новорічних свят, заздалегідь планують, де будуть проводити ці вихідні. Тому варто задуматися, як захистити свій будинок, квартиру чи офіс на час своєї відсутності, варто не забувати що новорічні свята - це вихідні для вас і робочі дні злочинців.

Коли нікого немає вдома, злодії можуть не поспішаючи шукати в квартирі цінні речі. У них є багато способів дізнатися чи вдома буде сім'я, або на новий рік їде до бабусі, друзів, або за кордон. Один із способів - це соціальні мережі. Викладаючи пости про те, що ви їдете за кордон на свята - ви полегшуєте життя злодіям. Спочатку вони вибирають кілька квартир, дізнаються соціальний статус, знайомляться з господарями (перевіряють поштову скриньку і з рахунків дізнаються прізвище). А після справу за технікою, точніше за соціальними мережами.

Як же вберегтися і що робити. Ми можемо зробити так, щоб вас минули тривоги про безпеку Вашого будинку, офісу, квартири. Куди б Ви не відправилися, де б не відпочивали, - ми продовжуємо працювати і піклуватися про те, щоб будинок вдячно зустрів Вас таким, яким Ви його залишили.

За тарифним пакетом «Охорона на період відпустки/відрядження» Ви не платите за монтаж, не купуєте обладнання, Вам його надають у безкоштовне користування на період охорони, і підключають до ПУЛЬТОВОЇ ОХОРОНИ «BSI-Group»..

Вартість послуги «Охорона на період відпустки/відрядження» 450 грн. за 30 днів і ночей.

Спокій за свій будинок - запорука комфортного відпочинку. Не забудьте перед від'їздом зробити найважливіше - поставити квартиру під охорону.

НОВИНКА !!! Технологія фотоподтвержденния тривог.

На охоронюваному об'єкті встановлюються відеокамери в різному виконанні, фотодатчики. За сигналом «Тривога», на монітор оператора централізованої станції моніторингу передається серія «фотознімків», що збільшує ефективність роботи сил реагування в цілому, а, значить, підвищується рівень захищеності об'єкта.

 

  

«BSI-Group»-охороняємо ваш спокій і комфорт!