Продукція від виробника досконалих оптичних приладів AGM.
03-07-2023

Продукція AGM уже стала життєво важливим активом в руках українських захисників.

AGM - виробник досконалих та доступних оптичних приладів. Асортимент включає прилади нічного бачення, тепловізори, тепловізійні приціли та кріплення до них. Лінійка продуктів оснащує захисників передовими технологіями для роботи в умовах слабкого освітлення.

Продукція AGM надає покращене бачення вночі, дозволяючи орієнтуватися на складній місцевості, виявляти потенційні загрози та контролювати ситуацію. Використовуючи монокуляри та біноклі нічного бачення, захисники отримують чіткість і точність навіть у найтемніші ночі. Прилади забезпечують теплові можливості протягом дня та ночі.

Продукція компанії створена з увагою до деталей, забезпечуючи надійність та високий строк експлуатації у складних умовах. AGM Global Vision продовжуватиме робити все можливе, щоб постачати найкращі оптичні прилади та для нічного бачення допоки це буде потрібно.

Відданість AGM підтримці оборонних зусиль України, відображає цінності компанії. Разом з надійними партнерами ми вистоїмо та переможемо.

Нагадуємо, для ЗСУ, волонтерів, благодійних фондів у нас завжди діють спеціальні умови на придбання тепловізорів, прицілів та біноклів нічного бачення AGM.

 

Для наших захисників із ЗСУ та ТРО діють спеціальні умови. Будь ласка, уточнюйте подробиці у менеджера BSI-GROUP.