Війна! Російське вторгнення в Україну — відкритий воєнний напад росії
24-02-2022

Російське вторгнення в Україну 2022 року — відкритий воєнний напад росії

Росія за підтримки білорусі, здійснила відкритий воєнний напад на Нашу Батьківщину, на Україну.  О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року, підступні російські війська вторглися на нашу землю, та порушили наш мирний сон.

Військова кампанія почалася після тривалого нарощування російських військ з листопада 2021 року вздовж кордону України з рф і білоруссю та визнання органами влади росії 21 лютого 2022 року терористичних утворень на території України — так званих «днр» і «лнр» — як державних утворень, і відкрито ввела додаткові війська на Донбас, того ж дня рада федерації одноголосно схвалила застосування військової сили на цих територіях.

Після чого "хворий нелюд та руський мир" вирішив винищити Український народ під видом «демілітаризації та денацифікації України», почалися ракетні удари по всій Україні, в тому числі поблизу Києва, наш рідний край з першого дня отримав шрами від ракетних ударів, на рідну Україну та Житомирщину прийшла війна.

Російські війська вдерлися до України поблизу Харкова, Херсона, Чернігова, Сум, Житомирщини увійшовши з росії, білорусі та тимчасово окупованого росією Криму. Разом із росією війну проти України приймає участь білорусь: з прикордонних районів завдаються ракетні удари по території нашої України. Здійснюються вильоти бойової авіації для нанесення ракетно-бомбових ударів по території України, відбувається передислокація військ та їх забезпечення.

Але Ми всі вистоїмо, та переможемо. Завдяки спротиву української армії і сил самооборони вже в перші дні російська армія зазнала значних втрат у живій силі і техніці. У своїй історії росія в усіх війнах, які вона вела, ще не зазнавала навіть приблизно таких великих втрат за такий короткий час. Всі ми відчуваємо підтримку українців, підтримку наших сусідів, які прийняли до себе наших жінок та дітей, ми відчуваємо об'єднання країн світу для допомоги Україні, запровадження потужних санкцій проти росії, допомогу озброєнням, обмеженнями до країни-агресора, віримо що нам "закриють небо" або нададуть можливість та зброю зробити це самостійно.

ПЕРЕЙТИ НА САЙТ НА ЯКОМУ ЗАЗНАЧЕНІ ЧАСТИНА ВІЙСЬКОВИХ ЗЛОЧИНІВ росії В УКРАЇНІ !!! https://russiawarcrimes.com/

Наш супротив! Ми боремося за свою землю! Героям Слава! Смерть ворогам!!!

 

Ми Переможемо! Все буде Україна!!!