Супровід велоколони "Велоніч" в Житомирі
13-10-2014

12 вересня спеціально до Дня Житомира, «PART OF ZHYTOMYR» разом з краєзнавчим видавництвом «Волинь», рухом «Вело Житомир» та ПУЛЬТОВОЮ ОХОРОНОЮ «BSI-Group» пройшла унікальна подія «Велоніч», що відбулася в Житомирі вперше.

 

В рамках «Велоночі» взяло участь більш як 300 велосипедистів, вони організованою колонною проїхали центром міста, відвідавши всі ключові місця, та почули чудову екскурсію про історію Житомира. Маршрут та екскурсія розроблені працівниками краєзнавчого видавництва „Волинь“, зокрема Георгієм Мокрицьким.

«BSI-Group» виступила спонсором безпечного проведення події, патрульні екіпажі «BSI-Group» забезпечували громадський порядок та безпечний рух велоколони по місту, було задіяно 2 патрульних автомобілі що супроводжували колонну з проблисковими маячками спереду та позаду колони.

До участі не допускались люди у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, велосипед учасника повинен відповідати вимогам правил дорожнього руху — бути обладнаним світловідбивачами та ліхтариком. Для безпеки велосипедистів під час руху в темну пору доби рекомендовано було використовувати світовідбиваючі елементи в одязі.

Завдяки всім учасникам «Велоночі», патрульним екіпажам «BSI-Group»  проїзд велоколонни пройшов безпечно та на славу. Приніс багато позитиву, як учасникам так і пішоходам та автомобілістам що супроводжували рух колони сигналами та викликами «Слава Україні»…