Будь-яке правопорушення легше попередити, ніж потім страждати від його наслідків.
12-04-2013

Будь-яке правопорушення легше попередити, ніж потім страждати від його наслідків. Багато людей кажуть: «У нас і брати-то нічого, чого нам боятися?» Але практика показує, що обкрадають всіх - і банкірів, і пенсіонерів, і малозабезпечених. Як захистити своє майно? Які нові види охоронної сигналізації сьогодні існують?

Які існують сучасні способи охорони квартири або будинку?

Один з найефективніших способів захисту майна - наявність в квартирі, будинку охоронної сигналізації. Наші клієнти можуть бути спокійні, йдучи з дому, - майно залишається під контролем. Якщо раптом хто-небудь спробує проникнути в приміщення, система відправить сигнал «Тривога» на централізовану станцію моніторингу, або, як його прийнято було називати раніше, на «пульт охорони», який працює цілодобово і приймає сигнали з усіх об'єктів, що охороняються. І в разі тривоги на місце негайно надсилається патрульний екіпаж служби швидкого реагування.

Часто думають: мене це не стосується. Навіть якщо в мою квартиру і залізуть, чогось особливо цінного тут немає. Але от уявіть - хтось чужий вторгся в ваш особистий простір: ходив по вашому будинку, рився в речах. Відчуття упевненості і спокою, який ви при цьому втратите, насправді дорожче будь-якої речі, яку можна вкрасти.

У системах охорони змінилося дуже багато чого. Почнемо з того, що більшість систем сьогодні - бездротові, їх можна встановлювати навіть в приміщеннях з нещодавно проведеним ремонтом. Не потрібно ні руйнувати стіни, ні прокладати спеціальні дроти до датчиків. Що ж до кішок і інших «менших братів», то давно винайдені і сьогодні стали вже звичними датчики руху, що відрізняють людину від тварини.

При всій різноманітності систем і послуг - яку сигналізацію ви порекомендували б поставити? І хотілося б знати, у скільки обійдеться охорона квартири?

Якщо ваша квартира не знаходиться у "зоні особливого ризику» - це не перший і не останній поверхи, або, наприклад, злодій не зможе потрапити до вас по пожежній драбині або піднявшись на козирок під'їзду, в такому випадку буде досить мінімальний комплект (датчик руху в найбільш прохідну зону і датчик на открітіе дверей. Він розроблений спеціально для захисту квартир. Комплект охоронної сигналізації, про який я розповідаю, коштує всього 2500 гривень. Ми свідомо пішли на зниження ціни, розуміючи, що в рамках сімейного бюджету важко виділити більші суми на покупки, які не є предметом першої необхідності. У щомісячну абонентську плату, складову 89 гривень, включені захист вашої квартири від крадіжок, моніторинг системи сигналізації оператором, виїзд служби реагування оплачується окремо 50 грн. / виїзд. Окремо варто сказати, що в абонентську плату входить також цілодобова сервісна підтримка.

Чи можливі екстремальні ситуації, при яких охоронна сигналізація відключиться? Наприклад, якщо в районі не буде електрики?

Всі сучасні системи охоронної сигналізації забезпечені акумуляторними батареями. Тому, якщо раптом електрику відключать, вони зможуть працювати не менше 12 годин. У будь-якому випадку, коли напруга в електричній мережі пропадає, ми обов'язково повідомляємо про це клієнта по телефону. Важливо, що централізована станція моніторингу також повністю енергонезалежна. І якщо на хвилину уявити, що надзвичайна ситуація може наступити не в окремому будинку чи районі, а в цілому місті, то навіть у цьому випадку станція негайно переключиться на систему резервного електроживлення і продовжить функціонувати в звичайному режимі.

Компанії «BSI-Group - пультова охорона» вже дев'ять років. Нам дуже дорога репутація, яку ми заробляли всі ці роки. І нехай це прозвучить трохи пафосно, але це репутація надійного партнера і компанії, для якої найважливішим є клієнт - його спокій, безпеку і комфорт. Ми часто говоримо, що ми не чарівники, а тільки вчимося, прагнемо до того, щоб зробити наш сервіс винятковим. І багато в чому нам це вдається. Сьогодні під охороною «BSI-Group - пультова охорона» не лише квартири та заміські будинки. Наші клієнти - маркети, банки, магазини, салони зв'язку, ломбарди, ресторани і кафе. Ми чудово розуміємо, що наш бізнес пов'язаний з величезною відповідальністю перед тими, хто довірив нам найдорожче. Тому якщо ми беремо на себе зобов'язання, то робимо все від нас залежне, щоб їх виконати.