Інформація для клієнтів! Важливо! Система "АБС" - робота із заборгованістю клієнтів"
01-05-2016

Компанія «BSI-Group» завжди прагне підняти рівень якості послуг, що надаються, і ми маємо надію що наші Замовники теж прагнуть до цього.

Тому що своєчасна оплата наданих нами послуг це Ваш вклад в розвиток якісної послуги.

Даний лист має статус офіційного звернення до наших сьогоднішних та майбутніх клієнтів. Повідомляємо що з 01.05.2016 компанія «BSI-Group» запускає в роботу «Автоматизовану біллінгових систему контролю заборгованості» («АБС»)

Система «АБС» інтегрована в моніторингову станцію охорони на рівні програмної інтеграції, система автоматично блокує прийом сигналів з охорони (постановка/зняття, тривога), при наявності тривалої заборгованості по оплаті послуг за охорону.

На сьогоднішній день реалізовано 2-а сценарія роботи з об'єктами пультової охорони:

                                  • Біллінг пультова охорона "Приватних об'єктів" - квартири і будинки. На сьогоднішній день немає прив'язки до боргу за місяць, є прив'язка до загальної суми боргу, система автоматично відключається при боргу за пультову охорону понад 2000 грн.
                                  • Біллінг пультова охорона "Бізнес об'єктів" – офіс, магазин, склад. У разі якщо присутня будь яка заборгованість (монтаж систем або послуги охорони) більше за 30 днів - об'єкт починає охоронятися без матеріальної відповідальності, при боргу понад 2500 грн., або терміні заборгованості понад 60 днів, система автоматично відключить об'єкт із заборгованістю за пультової охорону.

 

Сподіваємося на Ваше розуміння, підтримку і своєчасну оплату наданих нами послуг.