Карантин COVID-19 - Ми працюємо у штатному режимі
18-03-2020

Шановні клієнти!

З 18.03.2020 в зв'язку з поширенням вірусу COVID-19, офіс "BSI-Group" тимчасово закритий для фізичного обслуговування клієнтів, і працює в закритому / обмеженому режимі.

Таким чином, ми піклуємося про здоров'я клієнтів і працівників, і робимо свій внесок у припинення поширення коронавируса. Всі призначені раніше зустрічі з клієнтами перенесли, або обслуговуємо в дистанційному режимі, за винятком складних технічних несправностей. Наше обладнання яке ми використовуємо, дозволяє вирішити більшість проблем в віддаленому режимі.

Стабільність послуг "BSI-Group" як і раніше забезпечена на високому рівні. Реагування на сигнали "Тривоги" патрульними екіпажами - на хорошому рівні, всіх клієнти обслуговуються оперативно.

Для охоронців, патрульних автомобілів, операторів і техніків є запас дезінфікуючих та захисних засобів. Також ми постійно даємо працівникам інструкції, як запобігти вірусному захворюванню.

Для спілкування один з одним ми по максимуму використовуємо месенджери і електронні канали зв'язку.

З цього тижня наші клієнт-менеджери і бухгалтерія також працюють дистанційно, з дому.

Наш Інтернет магазин систем безпеки http://bsigroup.shop/ продовжує працювати, відвантаження робляться справно 2 рази в тиждень.

Робити запити та отримувати інформацію про охоронні послуги, як і раніше можна за адресою електронної пошти bav@bsi-group.com.ua, За телефонами 0-800-50-24-24, (0412) 41-41-09, (067) 3-41-41-09, (068) 3-41-41-09, через сторінку в фейсбук www.facebook.com/BSIGROUP.UA, або "вікно спілкування" на нашому сайті www.bsi-group.com.ua.

Якщо необхідно, наші співробітники зв'яжуться з Вами при першій можливості.

Якщо Ви хочете повернути орендне обладнання або провести відключення, просимо почекати з цим. Якщо Ви все-таки хочете щось віддати нам, або отримати щось від нас, то за подальшими інструкціями звертайтеся до відділу обслуговування клієнтів по телефону (068) 3-41-41-09, або за адресою електронної пошти bav@bsi-group.com.ua, або "вікно спілкування" на нашому сайті.

Компанія "BSI-Group" готова для виведення додаткових патрульних екіпажів для забезпечення охорони в разі введення надзвичайного стану.

Запорукою якісної і безперебійної роботи охорони - є повага до нашої роботи та дотримання дисципліни платежів клієнтами.

 

Ви вдома !!!, а "BSI-Group" - охороняє Ваш спокій і комфорт!

www.bsi-group.com.ua