Контроль і управління на відстані
02-01-2014

Розвиток охоронних технологій дозволить практично будь-якій людині захистити свою нерухомість. Доступ до сучасних систем безпеки та автоматики може здійснюватись з комп'ютера, смартфона або телефону.

Забезпечення безпеки, цієї базової потреби людини, поступово стає по-справжньому популярним. Найважливішим фактором, що змушує людину не сподіватися на «авось», а робити щось для захисту своєї родини і майна, є розвиток технологій безпеки і доступність послуг у сфері забезпечення безпеки.

Колись захистити свій будинок, офіс або склад від візиту непроханих гостей можна було тільки за допомогою фізичної охорони. Охорона своєю присутністю відлякувала багатьох зловмисників і в разі необхідності була готові своїми силами присікти спроби проникнення на об'єкт.

 

Це надійний спосіб, який використовують середні і великі компанії і організації, а також приватні особи, що володіють значними матеріальними цінностями. Але і у нього є свої недоліки - людям потрібно платити зарплати, причому немалі, щоб схоронність власності була в руках професіоналів.

Не слід забувати і про людський фактор - серед охоронців може виявитися нечиста на руку людина, яка поділиться інформацією зі зловмисниками, чи допоможе їм проникнути на об'єкт, що охороняється і здійснити пограбування. На сьогоднішній день технології безпеки досягли такого рівня, що навіть у великих офісних будівлях можна замінити людини і забезпечувати збереження майна не виставляючи десятки охоронців. Вигода очевидна - замовнику не потрібно втрачати величезні гроші для оплату послуг фізичної охорони. Технологічні охоронні системи безпеки управляють охороною, що знижує до мінімуму людський фактор і мінімізує ризики і витрати.

Для невеликих організацій і більшості людей оплата роботи охоронців - річ обтяжлива і непотрібна. З розвитком зв'язку та інтернету цілком можна обійтися дистанційним контролем за ситуацією з допомогою технології віддаленого моніторингу. На охоронюваному об'єкті встановлюються IP-камери, інформація з яких в режимі реального часу передається по інтернету, мереж 3G і GPRS.

Доступ до даних здійснюється з комп'ютера або телефону, причому він може надаватись як компанії оператору послуг охорони, так і безпосередньо власнику власності. Отримана інформація аналізується оператором або господарем, після чого вживаються всі необхідні заходи: викликається охорона або поліція, пожежники, МНС чи «Швидка». Зробити це може як сам власник, так і моніторингова компанія. Переваги даного способу захисту нерухомості очевидні: мобільність, простота, функціональність і доступність.

 

 

Варто відзначити бездротові системи сигналізації, вони давно перестали бути новинкою. Саме бездротова сигналізація дала можливість зробити охорону популярною завдяки простому встановленню без проводів, можливості встановити системи сигналізації в приміщення з готовим ремонтом, дизайн обладнання дозволяє вписати його в різний дизайн приміщення.

Системи управління електроживленням давно вже реалізовані нами в системах «Розумний будинок» та в інших складних інтегрованих рішеннях, ми ж вирішили знайти нашим клієнтам просте, недороге, а головне ефективне рішення для забезпечення їх комфорту і безпеки. «BSI-Group» представляє новинку - GSM - розетка.

За більш ніж 10 років успішної роботи на ринку охоронних систем, компанія «BSI-Group» по праву пишається повагою своїх клієнтів та успіхами у вдосконаленні надійності, функціональності і якості систем безпеки.

Ми завжди готові до діалогу, і до того щоб запропонувати Вам самі передові технології в області охорони і безпеки.

«BSI-Group». Охороняємо Ваш спокій і комфорт!