Сучасна система безпеки в «Укрексімбанк» м. Рівне
09-07-2014

«BSI-Group» завершила встановлення сучасної системи безпеки в «Укрексімбанк» м. Рівне

У 2012 році, враховуючи досвід роботи з різними банківськими установами по Україні, досвід впровадження комплексних та інтегрованих систем безпеки, відгуки наших клієнтів і цінову політику, компанія «BSI-Group» була вибрана як інсталятор нової системи безпеки в Рівненській філії АТ «Укрексімбанк».

Компанія «BSI-Group» — один з провідних українських інтеграторів комплексних систем безпеки для об'єктів усіх типів складності, а також дистриб'ютор обладнання охоронних систем відеоспостереження, контролю доступу. Компанія поставляє на ринок охоронні системи всесвітньо відомих торговельних марок і активно впроваджує на території України останні розробки провідних світових виробників обладнання систем безпеки.

Система безпеки в «Укрексімбанк» м. Рівно запущена разом з відкриттям відреставрованої будівлі філії в 2013 році.

Впровадження системи безпеки в банку почалося з установки сучасної системи відеоспостереження, за основу системи взято обладнання одного зі світових лідерів ринку безпеки Samsung Techwin (мережеві відеореєстратори і камери високої роздільної здатності). Правильно організована кабельна система дозволяє в майбутньому отримати резервування каналів, без прокладки кабелю, та гарантувати захист обладнання по живленню, при цьому отримати більш гнучку для модернізації систему, що повністю задовольняє всі потреби служби безпеки банку.

В якості системи контролю доступу запропоновано і встановлено обладнання відомої американської компанії Keri Systems, яка відома на ринку безпеки вже давно і не перестає користуватися популярністю серед компаній-інсталяторів, так і власників будівель.

Система відрізняється легкістю адміністрування та експлуатації, а додатковою перевагою системи контролю доступу Keri Systems - наявність системи обліку робочого часу. Програмне забезпечення для адміністрування системи повністю русифіковане і адаптоване під потреби банку.
Надійна і добре зарекомендована система контролю доступу компанії Keri Systems являє собою комплекс програмних і апаратних засобів, що забезпечує відкриття/блокування проходу на території офісу/будівлі, виготовлення перепусток, облік робочого часу співробітників компанії, складання різних звітів, моніторинг працездатності обладнання та конфігурування системи.

Система дозволяє в подальшому об'єднати всю систему мережі відділень і філій в одне ціле ядро безпеки.

Замовник Державний експортно-імпортний банк України (АТ «Укрексімбанк») створений 3 січня 1992 року згідно з Указом Президента України №29 та 23 січня того ж року банк отримав свою першу ліцензію від Національного банку України.
Сьогодні АТ «Укрексімбанк» - це відкрите акціонерне товариство, 100% акцій якого належить державі в особі Кабінету Міністрів. Структура АТ «Укрексімбанк» складається з Головного банку, 29 філій та 97 відділень (станом на 01.04.2014) і охоплює практично всю територію України. За кордоном працює 2 представництва Банку - в Лондоні та Нью-Йорку. З дня заснування Банк незмінно входить до групи найбільших системних банків України, має найбільш розгалужену в Україні мережу банків-кореспондентів (понад 850 банківських установ у різних країнах світу).

Банк - це особлива структура з особливим продуктом, що вимагає особливої уваги до забезпечення безпеки. Головне для банку - це довіра клієнтів, їх лояльність, впевненість в тому, що їх кошти знаходяться під надійним захистом і охороною.

Система безпеки банку повинна бути:

  • комплексною (захищати не тільки центральні офіси, але і всі відділення, філії і структурні одиниці);
  • відмовостійкою;
  • гнучкою і керованою;
  • легко масштабуємою (з урахуванням того, що банк постійно відкриває нові відділення, встановлює нові банкомати тощо)

Оновлена система безпеки покликана вирішувати наступні задачі:

  • ефективний контроль безпеки банку;
  • автоматична реєстрація та контроль доступу співробітників і відвідувачів в пемещеия банку, забезпечення санкціонованого доступу в службові приміщення, сховища і зони під охороною;
  • комплексна цілодобова охорона персоналу і матеріальних цінностей;
  • інтелектуальний аналіз інформації, автоматичне реагування на ситуації;
  • контроль протипожежного стану установ банку;
  • комплексний контроль;
  • аналітика бізнес-процесів: облік робочого часу співробітників і т.д.

Аналогічні системи компанія «BSI-Group» встановила і в інших банківських установах по Україні.

У числі найбільш значущих реалізованих проектів, система безпеки «Райффайзен Банк Аваль», пілотний проект «Безпечне місто-Житомир», єдина система відеоспостереження супермаркетів «Технополіс» по Україні, інтегрований комплекс безпеки «Інтелект» в готельно-розважальному комплексі «Алір», система IP відеоспостереження Mobotix логістичного комплексу «Транс-Логістик», інтегрований комплекс безпеки «Інтелект» в «Укрексімбанк м. Вінниця, Ужгород, Житомир, системи безпеки у відділеннях і філіях «Імексбанку», «АвантБанку», «ТАС-Комерцбанку» і ін... 

 

СЕРЕД НАШИХ КЛІЄНТІВ Є...