МІЙ БЕЗПЕЧНИЙ ПРОСТІР
18-02-2014

Будинок, котедж або дача за містом - це особистий простір без сусідів зверху або знизу, де можна відпочити на природі, влаштувати пікнік і відволіктися від міста. В питаннях безпеки критично важливе значення має своєчасність вжитих заходів. Можна багато речей зробити в останній момент, потім, але це не відноситься до забезпечення захисту власності, в тому числі котеджу або дачі за містом. Щоб мати можливість відпочити в своєму будинку де-небудь за містом, потрібно подбати про те, щоб ця нерухомість не зникла у пожежі або не була розграбована злодіями.

Як зробити свій простір максимально безпечним?

Наявність нерухомості за містом - котеджу, будинку або дачі з невеликою ділянкою, завжди вважалося ознакою наявності певного достатку. Але ізольованість від міста в разі будь-якої надзвичайної події може обернутися тим, що допомога (пожежники, «швидка», міліція) можуть спізнитися.

Тиша і спокій - це відсутність або нечисленність сусідів, яка приваблює злодіїв - від бомжів і звичайних хуліганів до злочинних груп, які займаються грабежами котеджів.

Нерухомість страждає від пожеж, повеней і крадіжок. Кращий і самий радикальний спосіб гарантувати себе від втрат - це нічого не мати. Але тим, хто не хоче відмовлятися від можливості мати нерухомість де-небудь у передмісті, слід системно підійти до вирішення питання безпеки. Вирішити проблему в даному випадку допоможе монтаж охоронно-пожежної системи з магнітно-контактними датчиками на двері і вікна на першому поверсі, а також датчиком руху, пожежним датчиком і датчиком протікання води. Це обладнання, що підключене на моніторинг до серйозної і надійної компанії гарантирує, що у відсутність господарів ні злодії, ні вогонь з водою не завдадуть значний збиток нерухомості. При виборі системи слід довіритися компанії з гарною репутацією на ринку, інакше можна сильно помилитися.

Ця ж рекомендація ще більш актуальна, якщо за містом у вас дорога нерухомість, елітний котедж. Пожежа, візит злодіїв і навіть несправна каналізація обернуться величезними фінансовими втратами. Можна сподіватися на решітки і двері, сусідів і охорону селища. Все це підвищить ступінь захисту вашого будинку або котеджу, але не гарантує максимум безпеки. Найбільш ефективними для захисту котеджу з прилеглою територією є сучасні охоронно-пожежні системи, моніторинг яких здійснюється професіоналами в області забезпечення безпеки 24 години на добу.

Компанія «BSI-Group» рекомендує комплексний підхід у забезпеченні безпеки будь заміської нерухомості. 

Компанія припонує встановлення сучасної охоронно-пожежної системи з датчиками захисту від проникнення, датчиками захисту периметра, загоряння, витоку води і витік побутового газу, обладнання об'єкта нерухомості системою відеоспостереження.

Проект системи безпеки ми спеціально розробляємо з урахуванням специфіки об'єкта та прилеглої території.

Зараз розвиток охоронних технологій дозволить практично будь-якій людині захистити свою нерухомість. Доступ до сучасних систем безпеки може здійснюється з комп'ютера, смартфона або телефону.

Ми готові запропонувати як дротові, так і бездротові системи сигналізації, що дозволяє встановити системи сигналізації в приміщення з готовим ремонтом, дизайн обладнання дозволяє вписати його в різний дизайн приміщення.

Крім складних систем захисту периметра, останнім часом великою популярністю користуються «малі» системи периметральної захисту: вуличні датчики руху і інфрачервоні променеві бар'єри, вартість яких значно нижче, а ефективність дуже велика.

Сучасні системи безпеки підключаються на централізовану станцію моніторингу, легко дозволяють на своїй базі будувати системи типу «Розумний будинок» (керувати системами опалення, освітлення, поливу, включати побутові прилади, управляти воротами), також у «BSI-Group» приділяеться особливу увагу до клавіатур і систем управління, так як це найбільш використовуваний Замовником пристрій і від його дизайну і зручності роботи з ним часто і залежить задоволеність клієнта системою безпеки.